Nyheter & erbjudanden

Här nedan kan ni ta del av nyheter om vas om händer här i Transtrand vid Vasaloppsstarten och i Sälen. Vi kommer även att presentera erbjudanden. Du kan få dessa i din egen Facebook. Alla nyheter läggs automatiskt upp på vår Facebooksida, så det är bara att söka upp den och gilla den riktigt mycket cool


 

Nyhet! Nu kan du även få din personliga skidtränare i Stockholmsområdet! Bengt Andersson kommer till dig och ditt hemma-spår. Du får skräddarsydd träning just för dig och ditt behov.
Klicka, läs mer, dela till & tagga gärna de du känner  laughing ...

Vänner! Att åka längdskidor ger ofta en fantastisk naturupplevelse som vi på SkiFood gärna vill locka fler till. Men många vallor innehåller miljögifterna PFAS, som skadar djur och natur. Därför är det viktigt att välja en mer miljövänlig valla.

Skidåkarvänner! Snöläget är mycket bra nu! Från SKIFOOD har du nära till både Kläppens, Sälens IF's och Vasaloppets spår. Ring oss på 070-4099496 för spårinfo och lediga rum så ska vi ge er ett bra erbjudande!

Hej alla ni som gillar Sälen, skidåkning på alla sätt, frisksport & Vasaloppet. Här har ni funnit SkiFoods Facebooksida och hemsida. SkiFood ligger i Transtrand vid Vasaloppsstarten och erbjuder unikt boende, skidträning, god rejäl mat, med mera.

Gilla, dela och tagga gärna! cool

Vänner! Nu har vi äntligen en ny superfräsch hemsida. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså nästan helt klar. Hemsidan är responsiv och anpassar sig efter skärm, platta eller mobilen.

RSS till Facebook...